• No products in the cart.

Angus

Bovinele Angus

Secretul pentru producția cărnii de vită de calitate este de a avea animale sănătoase care trăiesc în natură pe pasuni naturale. Vitele noastre Angus sunt hrănite cu iarbă proaspătă, verde și apă curată din muntii Gorjului și traiesc in mediu liber pe tot parcursul anului. Viteii sunt alaptati natural si au un ritm de crestere normal. Nu sunt folosite in cresterea animalelor antibiotice sau alte substante pentru obtinerea unui cresteri rapide in greutate. Acest lucru contribuie la obtinerea unor produse de inalta calitate ce pot si consumate in siguranta de intreaga familie. Conform studiilor internationale calitatea vietii unui animal se reflecta direct in calitatea carnii acestuia, de aceea ne-am propus ca obiectiv principal sa oferim clientilor nostrii produsele pe care le consuma si copii nostrii. Am reusit, le gasiti in magazin.

Carnea de vita Angus

Carnea de vită Angus este rezultatul muncii de ani de zile a specialistilor  si a unei genetici de excepție. Obtinem ca urmare a muncii de echipa, o carne cu un grad de marmorare ridicat, frăgezime și o aroma delicata. Procesul de maturare este controlat strict prin intermediul vitrinelor speciale ce mentin umiditatea,temperatura si ventilatia potrivite. Astfel procesul de inobilare a carnii poate sa dureze intre doua saptamani si 6 luni. Pe parcursul maturarii, umiditatea din carne se evapora, carnea fiind supusa unui proces natural enzimatic si biochimic in urma caruia colagenul se descompune iar carnea devine mult mai frageda, mai suculenta, cu un gust concentrat, deosebit de intens.

Mezelurile noastre, 100% carne de vita Angus

Pentru ca in Romania avem o traditie mare a mezelurilor de calitate, aducem in vitrinele frigorifice mezeluri plamadite dupa retete vechi si originale. Secretele de productie sunt simplitatea si calitatea materiei prime.

Si daca v-am dezvaluit secretele, va asteptam sa gustati delicatesele produse si comercializate in cadrul lantului scurt “Fragezime din muntii Gorjului”: burgeri, carnati, mititei, parizer, crenvursti, salam.